Hoe ik werk

Er zijn verschillende manieren om met mij te werken. Je kunt een individueel traject volgen en je kunt deelnemen aan een clinic of training.

Individueel traject

Je wilt je eigen overtuigingen onderzoeken.

We starten met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit kan in mijn praktijk maar ook telefonisch. Je kunt vervolgens beslissen of je aan de slag wilt. Het traject zelf bestaat in principe uit drie tot maximaal vijf sessies. Mocht je meer of minder sessies willen dan is dat ook mogelijk.

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk en duurt een uur tot anderhalf uur, net wat nodig is.

Tarief: €110,- per sessie (incl. BTW  voor particulieren).

Clinic en Training

De aanvraag hiervoor komt meestal vanuit het onderwijs, de (jeugd)zorg of het bedrijfsleven. Clinics en trainingen geef ik voornamelijk op locatie, maar ze kunnen -tot een grootte van maximaal 8 personen- ook in mijn praktijk worden gegeven.

Een Clinic is een twee uur durend interactief programma. Als gezagvoerder en als onderzoeker van overtuigingen is ‘kijken vanuit een ander perspectief‘ de rode draad van de clinic. Verhalen over mijn vak als vlieger worden afgewisseld met een interactieve uitleg over hoe je je eigen overtuigingen kunt onderzoeken. Een clinic kan zowel aan kleine als grotere groepen worden gegeven.

In een Training wordt er in een veilige setting met de groep gewerkt aan het onderzoeken van onbewuste overtuigingen. De groepsgrootte is maximaal 8 personen en de duur van de training is drie uur.

Het tarief voor een clinic of training is maatwerk, neem hiervoor contact met mij op.