Hoe ik werk

Er zijn verschillende manieren om met mij te werken. Je kunt een individueel traject volgen en je kunt deelnemen aan een workshop of training.

Individueel traject

Je wilt je eigen overtuigingen onderzoeken.

We starten altijd met een kosteloze en vrijblijvende intake. Het traject zelf bestaat uit drie tot maximaal vijf sessies. That’s it.

Een sessie duurt een uur tot anderhalf uur, net wat nodig is.

Tarief: €125,- per sessie (incl. BTW). Dat is dus een investering van €375,- tot €625,- in jezelf.

Workshop en training

De aanvraag hiervoor komt meestal vanuit het onderwijs, de (jeugd)zorg of het bedrijfsleven. Workshops en trainingen geef ik voornamelijk op locatie, maar ze kunnen -tot een grootte van maximaal 8 personen- ook in mijn praktijk worden gegeven.
Afhankelijk van het doel van de opdrachtgever zal er meer of minder interactie zijn. Wordt het een ‘TedTalk’ of gaan we met elkaar aan het werk en erváren hoe het onderzoeken werkt? Beide is mogelijk.

Tarief: dit is maatwerk. In het onderwijs en de zorg geldt een aangepast (lager) tarief. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Seizoens-check

Een ieder met wie ik heb gewerkt (individueel of in workshop of training) kan zich aanmelden voor deze refresher. Een booster van één dag om jezelf scherp te blijven houden in het onderzoeken van je overtuigingen. Ik werk op deze dag met een groep van maximaal 8 personen (waar iedereen dus bekend is met deze manier van werken).

Een dag om jezelf weer fris en krachtig neer te zetten aan de start van een nieuw seizoen. Een stuk zelfzorg.

Tarief: €150,- (incl. BTW).